Start bij AMOS en blijf in ontwikkeling!

Start je na de PABO bij AMOS Onderwijs, dan blijf je je ontwikkelen. Zo volg jij de eerste 3 jaar bij AMOS het inductieprogramma. 

Dit betekent workshops, masterclasses, intervisiebijeenkomsten én 3 jaar lang begeleiding door een daartoe opgeleide coach. 

In een vaste cyclus voer je gesprekken met jouw directeur en je werkt samen, spart en stemt af met een aan jou gekoppelde duo of parallel collega. 

Een groot netwerk van professionals

Met 28 scholen in Amsterdam start je bij AMOS nooit alleen. Al onze starters en zij-instromers ontmoeten elkaar elke acht weken tijdens de workshop- en intervisiebijeenkomsten. Tijdens die bijeenkomsten leer je van en met elkaar. Daarnaast is het -niet geheel onbelangrijk - erg gezellig.

Zoals jij als starter een netwerk vormt met andere starters, zij-instromers en de regioschoolopleiders, zo vormen de schoolopleiders en coaches ook een coachingsnetwerk. Zo blijf je je ontwikkelen met elkaar. Ook als je verder bent in je carrière. 

Naast professionele bijeenkomsten organiseren we leuke en leerzame events voor ons volledige team. Je weet wel, van die legendarische feestjes waar nog lang over gepraat wordt. Je ontmoet daar al jouw collega's want AMOS Onderwijs is zoveel meer dan de school waar jij werkt. 

AMOS Open Scholen Dag

Op donderdag 11 april 2024 openen onze 28 scholen hun deuren voor jou! Van 8:30 tot 14:00 uur kun jij vrijblijvend binnenlopen bij elke AMOS school in Amsterdam.

Proef de sfeer op de school, ontdek de carrière- en ontwikkelmogelijkheden en ga in gesprek met collega's over hoe het is om op de school en bij AMOS Onderwijs te werken.

We ontmoeten je graag, leiden je met plezier rond en beantwoorden al jouw vragen. Zien we je dan?

P.s. je hoeft je niet van te voren aan te melden. 

Vacatures