Werken bij AMOS is uitdagend, interactief en inspirerend

Werken bij AMOS

Vacatures

Bij AMOS staan we altijd open voor ambitieuze en enthousiaste collega’s. Collega’s die zich herkennen in onze koers en die graag hun steentje willen bijdragen deze te realiseren.


Hieronder vind je de vacatures die op dit moment bij onze scholen open staan. Zit de vacature die jij zoekt er niet bij? Laat ons weten wat jouw ambities zijn en stuur een open sollicitatie. We kijken dan met plezier wat we voor jou kunnen betekenen!!Werken bij AMOS

Ontwikkeling staat bij AMOS centraal. Wij investeren daarom voortdurend in onze medewerkers. Ben jij leergierig, ambitieus, flexibel, zelfstandig waar het moet en teamspeler waar het kan? Dan zijn wij op zoek naar jou. Onderwijscollega’s met passie die graag uitblinken in hun werk en het verschil maken zijn bij ons van harte welkom!

Uitdagende ontwikkelpaden voor leerkrachten

Ervaren leerkrachten met ambitie halen hun hart op bij AMOS. Onze vooruitstrevende aanpak combineert een diverse aanbod voor leerkrachten met uitdagende ontwikkelpaden voor verbreding of verdieping van de functie leerkracht. Heb je de ambitie om door te groeien naar Intern Begeleider, Locatieleider of Directie? Bij AMOS werken we constant aan onze ‘interne kweekvijver’ waardoor leerkrachten door kunnen groeien naar nieuwe functies bij onze organisatie. Naast het volgen van vakgerichte trainingen en opleidingen neem je ook deel aan diverse activiteiten op onze AMOS academie. Samen met jouw collega leerkrachten kun jij daarmee echt het verschil maken binnen het basisonderwijs in Amsterdam én Nederland.

AMOS biedt o.a.

  • Diversiteit met 28 scholen in Amsterdam
  • Hoge kwaliteit van onderwijs aan leerlingen
  • Tweetalig primair onderwijs
  • AMOS unIQ (voltijds basisonderwijs voor hoogbegaafde kinderen)
  • Plusgroepen
  • Zij-instroom groepen
  • Kopklassen (een schooljaar tussen de basisschool en het voortgezet onderwijs in)

Check onze openstaande vacatures

Ontwikkelpaden bij AMOS in één overzicht
AMOS Academie

De AMOS academie is een platform voor medewerkers van AMOS om inspirerend van en aan elkaar te leren. Binnen de AMOS Academie is er volop ruimte voor het delen van kennis en expertise, waardoor medewerkers zich kunnen ontwikkelen en verder bekwamen in hun vak. De bijbehorende website speelt een belangrijke rol in het samenbrengen van vraag en aanbod.

Met een uitdagend en interactief aanbod houden wij de kennis en kunde van onze medewerkers en in het bijzonder onze leerkrachten, intern begeleiders en directeuren op peil. Wij hebben veel kennis in huis die wij met elkaar delen. De AMOS Academie is hierbij een deskundige stimulator. Door het delen van kennis, het verspreiden van best practices en het ontwikkelen van het team en de school, wordt de kwaliteit continu verbeterd. De AMOS Academie is een inspirerende ontmoetingsplek voor medewerkers, die van en met elkaar leren en ervaring uitwisselen. De krachtige kennisstroom die hierdoor ontstaat, komt zowel de leerkracht als de leerling ten goede.

Op de AMOS Academie worden eigentijdse opleidingen aangeboden, waardoor de persoonlijke ontwikkeling van iedere medewerker wordt gestimuleerd. Het uitwisselen van expertise en collegiale consultatie krijgen volop de ruimte bij de AMOS Academie.

Jaarlijks verwelkomen wij vele stagiaires. Via Opleiden in de School zijn scholen mede verantwoordelijk voor de kwaliteit, de begeleiding en de beoordeling van de stagiaire. Wij werken hierbij samen met de iPabo, een hogeschool die toekomstige leerkrachten opleidt. Rondom iedere student staat een opleidingsteam: de mentor op de school, de schoolopleider en de IPABO-docent.

Kijk op www.amosacademie.nl voor meer informatie.

Collectieve arbeidsvoorwaarden

AMOS hanteert de CAO PO, waaronder:
Voor de volledige tekst van de CAO PO klik hier