Toe aan een nieuwe uitdaging in het onderwijs?

Dan zit je bij AMOS Onderwijs goed. Met 28 scholen is er bij AMOS veel te doen en kun jij je zowel op school als bovenschools blijvend ontwikkelen. 

Van leerkracht tot teamleider, schoolleider, intern begeleider, bovenschools begeleider of gezaghebbend leraar. Er is veel mogelijk.

Werken bij AMOS Onderwijs betekent onderdeel zijn van een groot team. We komen regelmatig samen. Leren van en lachen met elkaar. We organiseren bovenschoolse activiteiten en bieden een uitgebreid curriculum aan opleidingen en trainingen binnen de AMOS Academy.

We investeren veel in onze teamleden, zowel qua geld, ontwikkeling als tijd. Want veel aandacht voor ons team, zorgt voor meer plezier en beter onderwijs. 

Direct reageren op een van onze vacatures?

Je kunt ook gelijk contact met ons opnemen:

Gezaghebbende leraar

Bij AMOS Onderwijs kun je als leerkracht doorgroeien en jouw expertise inzetten voor de (school)organisatie.

Ben jij een leerkracht met een duidelijke onderwijsvisie, een onderzoekende houding en analytisch denkvermogen?

Creëer jij in het team draagvlak voor de ontwikkeling van het onderwijs en koppel je je persoonlijke doelen aan de (school)organisatiedoelen?

Dan bieden we je binnen AMOS Onderwijs de kans om gezaghebbend leraar te worden! 

Wil je hier meer over weten? Neem contact op met een van onze schoolleiders of stuur ons een mail. 

AMOS Open Scholen Dag

Op donderdag 11 april 2024 openen onze 28 scholen hun deuren voor jou! Van 8:30 tot 14:00 uur kun jij vrijblijvend binnenlopen bij elke AMOS school in Amsterdam.

Proef de sfeer op de school, ontdek de carrière- en ontwikkelmogelijkheden en ga in gesprek met collega's over hoe het is om op de school en bij AMOS Onderwijs te werken.

We ontmoeten je graag, leiden je met plezier rond en beantwoorden al jouw vragen. Zien we je dan?

P.s. je hoeft je niet van te voren aan te melden. 

Vacatures