Aanmelding Banenmarkt - AMOS Onderwijs

Aanmelding Banenmarkt

De Banenmarkt

Tijdens de banenmarkt kun je je oriënteren op werken in het primair onderwijs, netwerken met scholen en je laten informeren over actuele en te verwachten vacatures.
Kijk hier welke scholen bij AMOS horen.

Oriënteer je op de mogelijkheden

Werk je al bij AMOS en wil je je eens oriënteren op mogelijkheden bij een andere school van AMOS? Of ben je op zoek naar een (nieuwe) baan als leerkracht in het primair onderwijs en wil je graag weten wat AMOS jou kan bieden?

 

De AMOS banenmarkt is bij uitstek dé plek om je te oriënteren op de mogelijkheden. Dus schrijf je in en kom op 31 mei a.s. naar de Banenmarkt (link inschrijving).

 

Voor wie is de Banenmarkt?

  • Bevoegde leerkrachten of intern begeleiders van AMOS en daarbuiten:

Ben je bevoegd en op zoek naar een leuke (andere) werkplek? Tijdens de banenmarkt kun je kennis maken met de (andere) AMOS scholen, speeddaten met schoolleiders (en natuurlijk je cv achterlaten).

  • Of ben je al bevoegd en juist geïnteresseerd in het lesgeven aan hoogbegaafde kinderen en wil je weten welke skills je daarvoor nodig hebt? Bekijk dan ook eens deze informatie (link) en ga met ons in gesprek.
  • Wil je graag als intern begeleider gaan werken, maar heb je nog geen opleiding hiervoor gevolgd? Dan is een IB-traineeship wellicht iets voor jou.
  • Startende leerkracht:

Ontdek welke mogelijkheden wij bieden om jou te begeleiden in het opbouwen van je onderwijservaring.

  • LIO-ers van de lerarenopleiding:

In het laatste jaar van je opleiding? Maak alvast kennis met de AMOS scholen en bespreek de mogelijkheden!

  • Ben je derdejaarsstudent aan de PABO? Ook jij bent van harte welkom om met ons te komen kennismaken!

 

Vacatures

De aanwezige schoolleiders informeren je graag over de actuele en de te verwachten vacatures. Op sommige scholen zijn nu nog geen vacatures, maar op korte of langere termijn wel. Ga daarom in gesprek en kijk of er een klik is. Gebruik de banenmarkt om kennis te maken met elkaar.

Actuele vacatures

 

Programma: netwerken in korte 1-op-1 gesprekken

Onder het genot van een hapje en een drankje ontmoet je schooldirecteuren en HRM-ers. Je kunt tijdens korte 1-op-1 gesprekken kennis maken de schooldirecteuren en meer te weten komen over de school en de vacature. Wij zouden het fijn vinden als je je cv meeneemt naar de Banenmarkt.

Daarnaast is er de mogelijkheid om met HRM-ers in gesprek te gaan over:

  • Traineeship voor startende leerkrachten
  • (LIO) stages
  • Algemene informatie over indiensttreding bij AMOS

 

TIJD: 16.00 uur tot 18.00 uur

LOCATIE: Johannesschool, Everweertplantsoen 3B te Amsterdam

 

 

Schrijf je direct in: