Uitnodiging banenmarkt 16 mei - AMOS Onderwijs

Uitnodiging banenmarkt 16 mei

De AMOS Banenmarkt, oriënteer je op de mogelijkheden!

Tijdens de banenmarkt kun je kennis maken met AMOS, netwerken met scholen en je laten informeren over actuele en te verwachten vacatures. Kijk hier welke scholen bij AMOS horen.

Werk je al bij AMOS en wil je je eens oriënteren op mogelijkheden bij een andere school van AMOS? Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als leerkracht in het primair onderwijs en wil je graag weten wat AMOS jou kan bieden? De AMOS banenmarkt is bij uitstek dé plek om je te oriënteren op de mogelijkheden. Dus schrijf je in en kom op 16 mei a.s. naar de Banenmarkt.

Inschrijven banenmarkt

Voor wie is de Banenmarkt?

  • Bevoegde leerkrachten, intern begeleiders, leraarondersteuners en onderwijsassistenten van AMOS en daarbuiten: ben je op zoek naar een leuke (andere) werkplek? Tijdens de banenmarkt kun je kennis maken met de (andere) AMOS scholen, speeddaten met schoolleiders en natuurlijk je cv achterlaten.
  • AMOS heeft vier locaties waar voltijds onderwijs wordt gegeven aan hoogbegaafde kinderen. Ben je bevoegd en juist geïnteresseerd in het lesgeven aan hoogbegaafde kinderen. Tijdens de banenmarkt kan je ook in gesprek met Aiko Letchert, locatieleider AMOS unIQ, Wil je alvast meer weten over AMOS unIQ, kijk op AMOSunIQ.nl.
  • Wil je graag als intern begeleider gaan werken, maar heb je nog geen opleiding hiervoor gevolgd? Dan is een IB-traineeship wellicht iets voor jou.
  • Startende leerkracht: ontdek welke mogelijkheden wij bieden om jou te begeleiden in het opbouwen van je onderwijservaring.
  • LIO-ers van de lerarenopleiding: in het laatste jaar van je opleiding? Maak alvast kennis met de AMOS scholen en bespreek de mogelijkheden!
  • Ben je derdejaarsstudent aan de PABO? Ook jij bent van harte welkom om met ons te komen kennismaken!

Vacatures

De aanwezige schoolleiders informeren je graag over de actuele en de te verwachten vacatures. Op sommige scholen zijn nu nog geen vacatures, maar op korte of langere termijn wel. Ga daarom in gesprek en kijk of er een klik is.

Bekijk vacatures

Programma: netwerken in korte 1-op-1 gesprekken

Onder het genot van een hapje en een drankje ontmoet je schooldirecteuren en HRM-ers. Je kunt tijdens korte 1-op-1 gesprekken kennis maken de schooldirecteuren en meer te weten komen over de scholen en de vacatures. Wil je snel schakelen, neem dan je CV mee!

Daarnaast kan je in gesprek met HRM-ers over de mogelijkheid van o.a.:

  • (LIO) stages,
  • Ontwikkelmogelijkheden,
  • Traineeship voor startende leerkrachten,
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals tegemoetkoming extra reiskosten en persoonlijke laptop.